Aan- en ontsluiting

Donderdag heeft Carole Michel, van AVB Terbraak, geholpen met het verwijderen van de roosters op de mestputten. De vrijdag erna moesten de putten gereinigd worden. Een vies klusje waar niemand op zit te wachten. Eerst met de zuiger de grote bulk in de giertank brengen. Daarna met de laarzen in de gecomposteerde poep en scheppen maar… Uiteindelijk is de klus mooi opgeknapt. Super fijn. 


Er worden grote stappen gemaakt en dat is goed te zien. 
Zaterdag komt Emiel ons gelukkig weer helpen met de electra. Wat fijn dat de oude stoppenkast eraf, de stroom omgeleid is buitenom en dat we nog meer licht hebben op het terrein. We kunnen inmiddels veel maar dit moet toch echt een vakman doen. Robin helpt hem erbij. Die jongen is inmiddels ook van alle markten thuis. 
Na de picknicktafel heeft hij nu met Loes ook een bruggetje gemaakt die ons perceel aan de noordkant ontsluit voor fietsers en wandelaars. ‘s Avonds maken zij, bij het licht van de electrische fiets, nog de leuningen passend. Nog nooit hebben ze iets met een beitel gedaan. Nu zitten ze gezellig samen in het hout te te hakken alsof ze nooit anders gedaan hebben. Dat zit gebeiteld, zou je zeggen…

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.