3x Ander onderdak

Inmiddels Zijn de dakplaten gelegd. Ging natuurlijk weer niet helemaal vlekkeloos. Bij het uitladen van de dakplaten begaf de kooiaap het waardoor de Vredenseweg een ochtend geblokkeerd was door twee grote vrachtwagencombinaties en een servicemonteur een reparatie uitvoerde aan de olieleiding van een kooiaap op ons erf.

Maar het dak zit dicht en de voorbereidingen kunnen worden getroffen voor het leggen van de pannen. Intussen heeft Rene uit Veenendaal zich weer een dag uitgesloofd en samen met Michiel het verrotte platte tussendakje vervangen.

Het derde andere onderdak gaat met minder euforie gepaard. Carole is plotseling in het ziekenhuis opgenomen met een alvleesklierontsteking. De oorzaak is een galblaas vol met stenen. Dat moet operatief verholpen worden maar dat kan niet zolang die klier onrustig blijft.

Voorlopig dus even heen en weer pendelen naar Ziekenhuis in Winterswijk, waar de zorg overigens uitstekend geregeld is. Enfin, voldoende reden voor weer wat minder activiteit op deze blog zal je begrijpen. Maar dat halen we later in.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.