Zoete inval en bijstand

Wat een merkwaardige maand. Peter R de Vries is niet meer. Limburg overstroomt door zware regenval en Nederland schroeft de Coronaversoepelingen terug vanwege inschattingsfouten rond Deltavariant van Covid.

Hoeve de Snippert ziet een ongekende stroom toeristen tegemoet en we treffen dus voorbereidingen om daarop in te spelen. Zwager Emiel werkt aan uitbreiding van de stroompunten, en BnB-gasten besluiten te komen kamperen, maar zoeken daarnaast bezigheden op de bouw tijdens de regendagen halverwege deze maand.
Hulde dus aan Hugo, die tekent voor een hele wand, inclusief deur, op de verdieping!

Verder hulp van een toevallige voorbijkomer uit Groenlo. Fons biedt zijn kluskwaliteiten aan en voegt de grootste gaten in de wand rondom de kozijntjes. Superblij mee.

Loes en haar klasgenoten zien hun examengala in het water vallen en de alternatieve gelegenheid om te kunnen ‘shinen’ in avondjurken en mooie pakken wordt twee dagen voor datum door school geannuleerd. Maar dan blijkt Hoeve de Snippert voor hen een uitstekend alternatief. Genoeg ruimte binnen, maar ook buiten gelegenheid voor een prachtige fotoshoot. Na een kleine stadstour met de oude DS, langs school en examenlocatie, blijkt het landgoed van onze hoeve ook een prima fotolocatie te zijn.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.