Verzachtend

Allereerst zijn we heel veel mensen Excuses verschuldigd. Het schijnt dat er nogal veel berichten met typfouten op deze blog verschijnen. Sorry sorry sorry. Wonend op zo. Heerlijke plek als onze hoeve, Vertoeven we het liefst zoveel mogelijk buiten. Nieuwe berichten worden dan ook vaak via smartphone toegevoegd ipv een laptop of desktop. Het is dan wel een beetje behelpen met de kleine digitale toetsen En er gaat weleens wat mis. Gelukkig krijgen we dan ook van trouwe lezers vaak opmerkingen daarover. We proberen alles daarna zo snel mogelijk aan te passen. Maar momenteel ligt de prioriteit een beetje bij het in goede banen leiden van de bouw. Ik hoop dat dat als verzachtende omstandigheid zal worden geaccepteerd. De mannen van winters bouwtechniek doen goed hun best om het dak weer dicht te krijgen. Maar vaak is het toch wel even handig als ik even in de buurt ben om een keuze te maken voor de een of de andere wijze om iets ‘op te lossen’ of soms is het handig als ik op tijd iets kan voorbereiden zodat de aannemer een eerstvolgende dag weer verder kan. Zo heb ik zaterdag met rene (van de groenelaan in veenendaal), de donateur van onze trekkershut, het verrotte platte dak hersteld. En zoals alles had ook deze klus weer voldoende uitdagende verrassingen in petto. Maar…het is weer gelukt! Maandag kan de aannemer het dak dichtbranden met dakleer. En daarmee gelijk een mooie aansluiting maken op de dakplaten die nu bijna het hele dak van het achterhuis dicht maken. Wat een mooie stap alweer!

Op de camping hebben we Ben uitgezwaaid. Onze eerste officiële gast. We mochten hem een seizoensplaats aanbieden, wat volgens mij goed is bevallen want zijn caravan staat dicht in de buurt gestald zodat hij ook volgend jaar weer makkelijk en snel weer op de Snippert geïnstalleerd staat. Wat helemaal leuk zou zijn, is dat zijn fiets maatje ook al interesse heeft getoond vor een seizoensplek in 2021. Van harte welkom.
En net nu het bijna lijkt alsof het seizoen ten einde loopt, kunnen we uitkijken naar de eerste De Waard tent op ons terrein. Als het goed is zijn we vanaf half september gastheer voor een late vakantie van mijn paardrijmaatje uit veenendaal met haar man. Die moeten natuurlijk wel kunnen douchen, dus ook nog snel maar even een hele rustieke boerderijdouche in elkaar geklust!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.