Gas d’r op

Vandaag een superleuke dag op het Loo. De dsclub viert daar het voorjaarsevenement. Traditiegetrouw het eerste grote treffen van de dsclub. Ondanks de kou waren toch weer enkele honderden snoeken met citrofielvrienden naar Apeldoorn gereden.

Heel erg leuk om iedereen weer even te zien en te spreken. En nu is voor een aantal trouwe fans uit de club het moment om ons eens flink aan de tand te voelen.

“Hoe gaat het? Schieten jullie al op”

Schieten we al op?,denk ik dan… we moeten nog beginnen! We wonen nogmmaar net lekker.

Er zijn er ook die zeggen: “wat moedig van jullie”. En:” stoer hoor, zo’n stap!”.

En wij doen dan ons best om ons gezicht in de plooi te houden en met ons beste ‘pokerface’ te voldoen aan de verwachting die bij zo’n uitspraak hoort.

Maar beide reacties zijn leuk, en waar. Het is stoer en zo voelen we ons ook. En bovendien moet er weliswaar nog megaveel gebeuren maar we hebben ook al superveel gedaan en gemaakt.

Op het moment liggen de eerst 40 planken voor de paardenwereld al spijkervrij klaar. (Thanks to de vader van Carole die dat er afgelopen dinsdag even bij deed om ff de handen uit de mouwen te steken.

En Jan heeft de nieuwe tweedehands keuken inmiddels aangesloten op warmwater en gas. Iets waar we ook erg naar hebben uitgekeken en heel bij mee zijn.

Zo gaan we nog steeds met sprongen vooruit en iedere week maken we vorderingen. We hebben dus in meerder opzicht flink het gas d’r op En dat verdient meer dan een bloemetje.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.