Apart

Deze maand een heel apart verslagje. Er is ontzettend veel gebeurd maar ook heel weinig.
We kregen met uitzonderlijk veel nattigheid op het kampeerveld te maken maar ook met extreme hitte en alles daartussen. Er is ontzettend veel werk verricht buiten, vanwege het losbarstende seizoen en het groeizame weer, maar binnen moest de laatste kamer ook eens af en mede door de goede verhuur van de kamers beneden verliepen in het appartement de vorderingen minder snel.

Maar wat een aparte vergezichten en mooi natuurschoon in deze junimaand met water en zon!

De nattigheid in dit seizoen is extreem. Vorig jaar was het in juni al herfst; gele plekken in het gazon en blad dat van de bomen viel. Nu bleven veel kampeerders weg vanwege het weer. Maar goed ook, want er waren niet veel droge plekken om te staan. Wonder boven wonder was het steeds net op tijd weer hersteld op het moment dat er voorreserveringen stonden van groepen. De natuur ging er in ieder geval goed op. Wat een groeiexplosie en dat gazon!… Het maaien werd een aparte excersitie.
proberen net tussen de buien door, als de bodem droog genoeg is, met de machine het veld over. Minimaal 2x in de week, want anders is het gras te lang, en moet ik het er ook nog naderhand afharken.
En als dan de oude grasmaaier het begeeft en de nieuwe na 2x maaien ook, dan is het erg fijn dat je buren hebt waar je spullen van mag lenen. Dankjewel nog Dinant en Ad!

Aparte visite ook; de gemeente kwam op bedrijfsbezoek en een vleermuisje op huisbezoek.

Aparte combinaties gezien tijdens een supergezellig kampeerweekend van de CitroenIDDSclub.

En… Apparte-ment… bijna klaar!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.