Vele handen

Vele handen maken licht werk, zegt men. En dat hebben we de afgelopen weken ook ervaren. Hoewel we dit weekend al de tweede boeking via Airbnb gehad hebben, hebben we toch doorgewerkt want ook de campinggasten staan te trappelen en er moest nog veel gebeuren. Vorige week zijn Peter en Margryt geweest, onze wandelvrienden. De kapschuur was aan een opfrisbeurt toe en dat was een behoorlijke klus waar die twee zich in hebben vast ‘gebeitst’. Met een supermooi eindresultaat!!

ondanks dat er wel wat ‘reuring’ was hebben onze eerste gasten uit utrecht zeer genoten van de plek en de ruimte. De vuurschaal en het uitgebreide ontbijt vielen zeer in de smaak. Hulde aan Carole en Loes!

Loes kan trouwens behoorlijk opscheppen! Zij ‘batste’ in haar eentje heel wat zand in de put, toen de waterleidingen eenmaal op zijn plek lagen.

Dit weekend kwamen Ans en Geert, Jesse en Maaike en Wim Klavers ons weer helpen. De checklist werd helemaal afgevinkt. Steiger afbouwen (die michiel met Geert, van de aannemer, en Emiel op vrijdag gebouwd hebben, onkruid uit weide, stenen in container, rioolaftakking maken, campingaanrecht ophangen… het is allemaal gedaan! Supertof van de trouwe vriendenschare. Er is veel gedaan en het was een heerlijke zonovergoten en vruchtbare zaterdag.
onze tweede gasten, uit Duitsland hebben ook weer enorm genoten van alles en beloonden ons met prachtig fotomateriaal van de flamingo’s.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.