Respons

Wij zijn nu sinds eind 2018 met een plan bezig waar ontzettend veel ‘effort’ in zit, zonder dat het direct al wat oplevert. Natuurlijk draait de camping en de B&B kamer in het woonhuis is ook vaak bezet.
Maar de camping moet echt nog groeien en ieder jaar proberen we het wat mooier te maken. Het achterhuis van de boerderij is een verhaal apart. Daar zijn we nu al vier jaar aan het verbouwen.
Mensen stellen wel eens de vraag: ‘Vind je het nog leuk’?

We kunnen daarover heel kort zijn: Ja, en het is steeds leuker aan het worden. We krijgen echt heel veel positieve reacties van gasten die hier verblijven en naar de plannen die wij naar verwachting begin 2024 mogen opleveren is iedereen ook heel benieuwd.

We voelen ons gesterkt door alle leuke respons die wij krijgen. Zo hoor je soms uit onverwachtse hoek, dat mensen onze blog echt helemaal uitpluizen om te ontdekken waar we mee bezig zijn en hoe druk we daarmee zijn. Kijk, daar doen we het voor!
Zaterdag 21 januari hebben wij op de SVR-beurs in Houten veel enthousiaste kampeerders mogen ontmoeten. Een reuze flamingo van de plaatselijke VVV en een schaduwzeil uit onze boomgaard waren mooie gespreksaanleidingen. Campingburgemeester Herman en Michiel probeerden alle 10.500 bezoekers die langs onze tafeltjes zijn gekomen, warm te maken voor Hoeve de Snippert.
In de week die volgde belden verschillende beursbezoekers om te reserveren en er was zelfs een familie die voor het pinksterweekend van 2024 de hele camping én alle kamers in het achterhuis heeft geboekt.
Hoe mooi is dat?

Als klap op de vuurpijl werden we benaderd door booking.com. Het bleek dat wij met alle uitgesproken waardering van gasten winnaar zijn geworden in de Traveller Review Awards 2023. Met de Traveller Review Awards wordt de uitzonderlijke gastvrijheid gevierd van Booking.com-partners over de hele wereld. Een kroon op ons werk. Nu al!

Genoeg borstklopperij! We hebben dit niet kunnen bereiken zonder alle steun en medewerking van onze lieve vrienden en familie. Daarom bij deze een heeeele diepe buiging voor iedereen die door alles heen met ons mee is blijven bouwen aan een fantastisch recreatieverblijf.Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.