Radiostilte

Beste bezoekers, het is even stil geweest op deze blog. Eerst verscheen er wekelijks en later tweewekelijks een bericht en nu is het zo maar een maand stil. Niet goed!

Het heeft alles te maken met persoonlijke omstandigheden bij onze aannemer. Wij verwachtten, na een belangrijke bouwvergadering op 17 aug, uiterlijk 31 augustus van hem een officiele overeenkomst waarin alle gemaakte afspraken bevestigd staan. Een belangrijk document dat er zeker moet komen voordat wij grote uitgaven gaan doen voor de opbouw van de B&B. Maar juist in deze periode zijn er bij hem zorgelijke prive-omstandigheden waardoor dit op zich laat wachten. De bouw ligt dus stil helaas.

Intussen zijn we dan maar buiten aan het freubelen met een lekkere veranda waarin we hopen tijdens mooie herfstdagen nog heerlijk buiten te kunnen zitten bij onze tuinkachel. Het is een heerlijke familie-aktiviteit waarmee Robin met zijn Makita-assortiment weer eens lekker uit de voeten kan. Daarnaast is de familie Tuintalent (Ans, Geert, Maayke en Jesse) ons enorm aan het helpen met snoeiwerk in de bestaande boomgaard. Superfijn natuurlijk allemaal. Helaas is Geert vanwege gezondheidsredenen gedoemd tot een opzichtersrol. Die hij overigens met verve invult, gewapend met anderhalve meter pvc-pijp als aanwijsstok. (Diesel gaat er namelijk telkens vandoor met de houten versies daarvan).

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.