Lampjes

Vandaag in Veenendaal toch maar alvast binnen de lampjes in de boom gehangen. Ingewikkeld hoor, twee huizen in de kerstsfeer brengen. Eigenlijk 3, want in Ede is ook een prachtig huisje van Lotte waar inmiddels een kerstboom met lampjes staat.

Zo proberen we in alle inpak-, klus- en verhuisstress ook wat ‘normale’ sfeer om ons heen te creĆ«ren voor de momenten dat we even op de bank ploffen om uit te blazen.

Het is goed dat je dan niet in een soort afbraak-sfeer zit, tussen twee werelden in, zeg maar. Intussen is de auto weer nokkie vol gepakt en dit keer met een uitpuilende aanhanger van aannemer Jan erachter. Super bedankt Petersen! (‘kan niet bestaat niet’).

Dus… nu is het even wachten tot Carole ook klaar is met werken en dan gaan we samen naar Rhenen voor het eindejaarsfeestje van CASE Communicatie. Gelukkig, lekker dicht bij huis. Al hadden we beter iets in Groenlo kunnen kiezen, want daar gaan we na het diner toch maar vast heen. Morgen staat Mark daar namelijk om 8.00 op de stoep om te stuccen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.