Braakbal

Beste lezers van deze blog: Als je ooit overweegt een Labrador of kruising met Labradorbloed aan te schaffen: Top! Een aanrader. Het zijn superhonden. Maar…

Overweeg te verhuizen naar een plek naast een dierenarts! Deze beesten eten alles. En dat is op een bouw al niet zo handig. Al eens een keer een heel achterwerk laten leegpeuteren omdat isolatie, touw en houtsplinters een aardig kunstwerk hadden gevormd waar niets meer langs kwam. Vanavond was het weer raak.

Aangezien de vogelhuisjes met vetbolletjes het wapen schijnen te zijn tegen de naderende processierupsplaag van komend seizoen, hadden we besloten eens flink wat van deze munitie in te kopen. Op een onbewaakt moment bleek Diesel een van de vetbolletjes te pakken te hebben en daar was ie flink mee aan het smikkelen.

Helaas bleek een ander bolletje te zijn verdwenen. Er lagen er twee…
Onze viervoeter moest deze met netje en al naar binnen gewerkt hebben. En zo belandde hij wederom met een onsmakelijk vooruitzicht op een onmogelijk tijdstip bij de dierenarts waar het ding met netje en al met de achtste braak-actie weer tevoorschijnkwam.

Die hangen we maar niet meer in de boom…

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.